Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Δεν θα προλάβει ο Γιώργος να δει έτοιμη τη σάουνά του...

Δύο σάουνες είχε φροντίσει να φτιάξει στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους ο Γιώργος Παπανδρέου, που όμως δεν θα προλάβει να τις δει ολοκληρωμένες, προτού αποχωρήσει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Οπως αποκάλυψε η «κυριακάτικη δημοκρατία», ο παθιασμένος με τα χόμπι των Σκανδιναβών κ. Παπανδρέου ήθελε με το «έτσι θέλω» να το επιβάλει και στην Ελλάδα - αν όχι σε ολόκληρη τη χώρα, τουλάχιστον στο κόμμα του.

Αν και σύμφωνα με πληροφορίες η κατασκευή των θερμόλουτρων (η σάουνα επί το ελληνικότερον) στον δεύτερο όροφο των γραφείων, που συνάντησε πολλά προβλήματα, είχε φτάσει πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί, τελικά αυτό δεν έγινε.

Ετσι, ο κ. Παπανδρέου δεν θα καταφέρει τελικά να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να βυθιστεί σε μια σάουνα στο κέντρο της Αθήνας!

Η σάουνα, φυσικά, λατρεύεται στις βόρειες χώρες της Ευρώπης, αφού το ψυχρό κλίμα που επικρατεί τους περισσότερους μήνες του χρόνου εκεί έρχεται σε αντιδιαστολή με το θερμό κλίμα μέσα στην καυτή σάουνα.

Στη ζεστή και ηλιόλουστη Αθήνα, βέβαια, μόνον ο κ. Παπανδρέου θα μπορούσε να σκεφτεί τη δημιουργία μιας τέτοιας εγκατάστασης και μάλιστα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όπου το κλίμα είναι ακόμα πιο «θερμό» από την οργή και την αγανάκτηση των απλήρωτων υπαλλήλων.

Σε ένα κόμμα που αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, ο πρόεδρός του, κατά πληροφορίες, χτίζει σάουνες (και γυμναστήριο, επίσης, στο δεύτερο όροφο), αγοράζει ποδήλατα αξίας 14.000 ευρώ και προσλαμβάνει προσωπικό γυμναστή, που αμείβεται με 2.500 ευρώ.

Οι άσπονδοι εχθροί του κ. Βενιζέλου, που είναι ο επικρατέστερος διάδοχός του, ήδη σχολιάζουν πικρόχολα ότι θα μετατρέψει τη σάουνα σε εστιατόριο και το γυμναστήριο σε μαγειρείο...

Κώστας Παπαχλιμίντζος



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :Αναρωτιέμαι...
Μήπως αυτό σκέφτηκαν οι "φίλοι" του ΓΑΠ και αποφάσισαν να μαζέψουν υπογραφές για την παραμονή του στην προεδρία;
Να προλάβει να χαρεί τις σάουνες ο άνθρωπος!
Τόσο κόπο έκανε για να τις αποκτήσει... τόση προετοιμασία... να τις χαρεί άλλος;
Αν και εδώ που τα λέμε μάλλον ο Βενιζέλος τις χρειάζεται περισσότερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: