Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Δραγασάκης - Γερμανοί και double face!...

Γράφει ο Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος
 
Αν ακόμη κι οι «θεωρητικά» πιο σοβαροί ή υπεύθυνοι πόλοι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι ο αντιπρόεδρος της Βουλής και υπεύθυνος προγράμματος του κόμματος, Γιάννης Δραγασάκης, επιδεικνύουν την ίδια επιπολαιότητα (sic) με τους διάφορους cowboys των συνιστωσών ή του ουτοπισμού, τότε στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορούν ν’ αναρωτιούνται για ποιον λόγο παραμένουν καθηλωμένα τα ποσοστά τους. Ούτε για ποιον λόγο η μεγάλη μερίδα της κοινωνίας που επλήγη από την κρίση, δείχνει να μη τους εμπιστεύεται.
Η διγλωσσία τους, είναι παροιμιώδης.
Άλλα λένε εντός Ελλάδος, άλλα εκτός, με πρώτο διδάξαντα τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα.
Άλλα λένε στις πόλεις, άλλα στα χωριά.
Άλλα εντός των κομματικών τειχών κι άλλα σε μεγαλύτερα ακροατήρια.

Για να μη λέμε πολλά.
Δραγασάκης double face:
Πριν λίγες ημέρες δήλωσε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αν δεν καταφέρει να συμφωνήσει με τους δανειστές, θα καταφύγει σε δημοψήφισμα!
Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, μιλώντας χθες στους βουλευτές της Επιτροπής Ευρωπαϊκών υποθέσεων της γερμανικής Βουλής, ξέχασε το δημοψήφισμα και τους διαβεβαίωσε για τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας (εν των μεταξύ άλλα λέει ο Λαφαζάνης), ενώ δέχθηκε ότι η κρίση δεν είναι προϊόν εξωγενών παραγόντων, ούτε πρόβλημα των ξένων, αλλά δικό μας.
Κι όχι μόνο αυτά.
Ο Γιάννης Δραγασάκης, παραδέχθηκε μιλώντας στους Γερμανούς βουλευτές, την αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων!

Μοιάζει με το όγδοο θαύμα.
Ο επικεφαλής του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, να μιλά για την αναγκαιότητα των μεταρρυθμίσεων, την ίδια ώρα που όλες οι δυνάμεις του κόμματός του –με πρώτους και καλύτερους τους πρώην συνδικαλιστές του ΠαΣοΚ που έχουν προσχωρήσει- πολεμούν λυσσωδώς κάθε τι που επιχειρείται ν’ αλλάξει, προς όφελος των μεγάλων τμημάτων της κοινωνίας.
Εμμέσως, πλην σαφώς, αποτελεί παραδοχή της πρόσφατης συμφωνίας κυβέρνησης και τρόικας, που κατά κύριο λόγο αφορά μεταρρυθμίσεις.
Οβιδιακή μεταμόρφωση, αλλά σε ώτα ανθρώπων που δεν κατοικούν εντός Ελλάδος…
Εντός αυτής, το δικό του ή άλλα στόματα συντρόφων του, θα (ξανα)πουν τα γνωστά ουτοπικά και λαϊκίστικα…
Είτε με το ένα πρόσωπο είτε με το άλλο, παραμένουν θλιβερά αναξιόπιστοι!
 
ΠΗΓΗ  GR POST

Δεν υπάρχουν σχόλια: