Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Μ. ΣΟΥΛΤΣ...

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ...
 
Αναλυτικά όλη η επιστολή:

«Απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ σε απόγνωση

Αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, δηλαδή την πλήρη καταβολή των δεδουλευμένων και των αποζημιώσεων που δικαιούνται, είναι οι απλήρωτοι εδώ και μήνες εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ.

Αντιδρώντας στις προκλητικές προτάσεις της διοίκησης του κόμματος για εξόφλησή τους με το 20% των οφειλούμενων, απέστειλαν ενημερωτική επιστολή στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις ευρωεκλογές Μάρτιν Σουλτς με την οποία καταγγέλλουν τις πρακτικές της ηγεσίας απέναντί τους.

Σφυρίζοντας αδιάφορα για τους υπαλλήλους του ΠΑΣΟΚ
1. Ο διευθυντής Ν. Σαλαγιάννης, συνυπεύθυνος για την κατάσταση του κόμματος, αφού έχει εξαθλιώσει ψυχικά και οικονομικά τους υπαλλήλους ,προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους αναγκάσει να φύγουν παίρνοντας ελάχιστα από
τα οφειλούμενα, πετώντας τους κυριολεκτικά στο δρόμο, αδιαφορώντας για το τι πρόσφεραν τόσα
χρόνια γι’ αυτούς,ακόμη και για τον ίδιο, όταν έβαζε υποψηφιότητα για βουλευτής, έχοντας πάνω τους τη στάμπα του κόμματος σε κάθε νέα απόπειρα εύρεση εργασίας.

2. Ο ίδιος ο πρόεδρος Ε. Βενιζέλος είπε ότι μπήκαν εταιρίες για έλεγχο των οικονομικών του κόμματος και
όλη η αλήθεια θα λάμψει. Που είναι τα αποτελέσματα αυτών των εταιριών.Γιατί θάφτηκαν ;
Τι φοβηθήκαν και δε φανερώσαν τα στοιχεία .Πήγαν και αυτά μαζί με τη λίστα Λαγκάρντ;

3. Ο Γ. Παπανδρέου έφτασε το κόμμα στο 12% και πέσανε όλοι πάνω του και τον φάγανε.Εσείς που από το
12% το φτάσατε στο 4% τι κάθεστε και κάνετε; Αυτοί που νοιάζονται και πονάνε το ΠΑΣΟΚ που είναι;

Γιατί είναι θεατές σε αυτό, και δε παίρνουν θέση στο βρώμικο παιχνίδι που γίνεται στις πλάτες των
υπαλλήλων του κόμματος, και στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ, δεν υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται πια για αυτούς, για το μέλλον του κόμματος;

4. Όσα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ ερχόντουσαν εκατομμύρια, όλοι ήσασταν παρών και κοιτούσε ποιος θα κλείσει καλύτερη σουίτα στα ξενοδοχεία από τον άλλον ,ποιος θα μπορέσει να είναι στη πρώτη δύναμη.

Σας ενδιέφερε μόνο η δική σας προβολή,και καμαρώνατε που είσασταν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κάποιοι έχετε φάει και ξύλο για τις ιδέες και τα οράματα του ΠΑΣΟΚ.

Τώρα που εσείς οι ίδιοι φτάσατε το κόμμα στο πάτο και στη διάλυση του, σφυρίζετε αδιάφορα και γυρίζετε τη πλάτη στο κόμμα που σας ανάδειξε και σας έκανε αυτό που σήμερα είστε.

5. Ήθελα να ήξερα με τι καρδιά μπαίνουν στο κτίριο στη Χαρ. Τρικούπη ξέροντας όλη αυτή την ιστορία που φέρει αυτό το κτίριο ,όσοι μπαίνετε, γιατί τώρα περισσότεροι είναι οι αστυνομικοί από όλους τους υπόλοιπους ,και πως αντικρύζετε αυτούς τους υπαλλήλους που κάποιους εσείς οι ίδιοι τους διορίσατε εκεί, αδιαφορώντας για την οικονομική τους κατάσταση, για την επιβίωση τους.

6. Ο πρόεδρος Ε. Βενιζέλος δίνει αγώνα ακόμα και μέσα στη βουλή για τα εργασιακά,για τους δικούς του υπαλλήλους γιατί αδιαφορεί;

Επιτέλους ας κοιτάξει κάποιος κατάματα αυτούς τους ανθρώπους ,ας βρεθεί κάποιος που θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι για να σταματήσει αυτή η εξαθλίωση των εργαζομένων του ΠΑΣΟΚ.

Εμείς δεν τρέχουμε να πιάσουμε θέση σε άλλα κόμματα, ούτε ιδρύουμε νέο κόμμα.

Εμείς είμαστε η ψυχή του ΠαΣοΚ και θα πιστεύουμε για πάντα σε αυτό!

Δώστε επιτέλους μια λύση στο πρόβλημα τους, μη τους γυρνάτε τη πλάτη

Δώστε ένα τέλος στο αδιέξοδο των εργαζομένων»

ΠΗΓΗ   skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: