Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ...

Το ΠΑΣΟΚ, στην ιστορία του, μας έχει συνηθίσει σε ιδεολογικο-πολιτικές κωλοτούμπες.

Από την εποχή του “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο” έως το “λεφτά υπάρχουν”    το ΠΑΣΟΚ συνηθίζει να οικειοποιείται απόψεις που συγκινούν τον κόσμο της εποχής και να τις κάνει προεκλογικές “φούσκες”.

Για άλλη μία φορά εφαρμόζει την κλασική του πλέον συνταγή.

Οι φήμες για εκλογές την άνοιξη, με τους πιο τολμηρούς μάλιστα να τις προσδιορίζουν για τις 3 Απριλίου, αυξάνονται και οι κινήσεις του ΠΑΣΟΚ μάλλον (ή μόνο;) έτσι εξηγούνται.

Έχουν καταλάβει στην κυβέρνηση ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναχρησιμοποιήσουν κολπάκια τύπου “Τσοβόλα δώστα όλα” (αν και “λεφτά υπάρχουν”!) ούτε βέβαια να ξανακάνουν αθρόες προσλήψεις στο δημόσιο (αν και οι “εκλεκτοί” ακόμα τα καταφέρνουν!).

Το μόνο που μπορούν να κάνουν από οικονομικής πλευράς είναι να γεμίζουν τον κόσμο υποσχέσεις περί φωτός στην άκρη του τούνελ και ένα καλύτερο αύριο για την χώρα με δουλειές για όλους.

Υπάρχουν ακόμα ψηφοφόροι που τα δέχονται αλλά βαίνουν μειούμενοι και το ΠΑΣΟΚ ανησυχεί.

Βρήκε λοιπόν άλλους τομείς για προεκλογική λαϊκή παραπλάνηση.

Βασισμένο στο πιθανότατα νούμερο ένα πρόβλημα στην Ελλάδα της κρίσης και της εγκληματικότητας, το μεταναστευτικό, ετοιμάζει... τείχος!

Πρόκειται για μία απερίγραπτη φούσκα η οποία όχι μόνο θα αυξήσει τους λαθρομετανάστες στα ήδη ιδιαιτέρως επιβαρυμένα νησιά μας, αλλά θα κληθούμε και να πληρώσουμε την κατασκευή του εκτρώματος!
(αλήθεια, ποιος θα πάρει το έργο;;;)

Ο ΓΑΠ του “λαθρονομοσχεδίου”, ο ΓΑΠ του “εδώ οι καλές ιθαγένειες, πάρε κόσμε”... φτιάχνει τείχος!

Και επειδή η Ελλάδα, από αρχαιοτάτων χρόνων, έχει πάντα και μία γερή δόση κυνισμού, σάτιρας και κωμωδίας, το τείχος θα φτιαχτεί επί υπουργίας για το μεταναστευτικό της κυρίας Νταλάρα!!!

Βέβαια στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι χαζοί.
Ξέρουν ότι το τείχος δεν “φυτρώνει” άμεσα και χρειάζεται “βοήθεια” για να κερδηθούν οι εκλογές.

Μία βόλτα στην Τουρκία είναι ότι πρέπει!

Πήγε λοιπόν ο ΓΑΠ στο Ερζερούμ (πάω στοίχημα ότι χρειάστηκε να του το δείξουν στον χάρτη για να καταλάβει που πάει οπότε μην ζητάμε να ξέρει και την ιστορία του τόπου!) και αφού πέρασε δύο ώρες με τον Ερντογάν κλεισμένοι μόνοι τους(!!!) σε ένα δωμάτιο, βγήκε και έκανε δηλώσεις που δεν ξέρω αν θα έκανε μέσα στην Τουρκία ακόμα και ο... Καρατζαφέρης!

Τι για τις παραβιάσεις στο Αιγαίο είπε, τι για την Κύπρο, τι για το casus belli, τι για τους μετανάστες.....

Εντυπωσιακό;
Αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Ερντογάν δεν έβγαλε άχνα!

Είπε τα δικά του χωρίς κανένα σχόλιο στα όσα είπε  το “καρντάσι” του ο “Giorgo”.  Κιχ!

Δεν μπορώ να μην αναρωτηθώ λοιπόν πόσο κλάφτηκε (σε παρακαλώ καρντάσι, πάω για εκλογές και θα με φάνε ζωντανό, βοήθα την κατάσταση!) και τι έταξε (Κύπρο, Αιγαίο, ΕΕ και ότι άλλο ανθελληνικό υπάρχει!) ώστε να παίξει το θέατρό του ακόμα και στην Τουρκία.

Αυτό που πραγματικά ελπίζω είναι, αν πράγματι γίνουν σύντομα εκλογές, να μην του δοθεί η ευκαιρία να μας δείξει τι περιλαμβάνει η μυστική διπλωματική ατζέντα του!

Απλή κοινή λογική...

Δεν υπάρχουν σχόλια: