Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΗΓΕΤΗΣ!...

Τρέμε Τσίπρα!
Τρέμε Καμμένε!
Ο ηγέτης της “επανάστασης” βρέθηκε!

Μέσα σε δύο μόλις 24ωρα “κέρδισε” διάφορους τίτλους και χαρακτηρισμούς όπως “πρόσωπο σύμβολο”, “ενωτικός ηγέτης” κλπ, λέγοντας τα ίδια που λέτε κι εσείς διανθισμένα με “ποτάμια αίματος” αντί για απλά λιντσαρίσματα.

Εγώ πάντως, θα τσαντιζόμουν αν ήμουν στην θέση σας.
Έχετε κάνει όλη τη δουλειά τόσο καιρό ανεβάζοντας τους τόνους μιλώντας για “δοσίλογους”, “προδότες”, “πουλημένους”, κρεμάλες, γουναράδικα, λιντσαρίσματα, κλπ και εμφανίζεται από το πουθενά ένας βαψομαλλιάς ξεπεσμένος “επαναστάτης” που όμως διαθέτει “περγαμηνές” και “γαλόνια”, για να πατήσει στην δική σας προετοιμασία για “επανάσταση” και να νομιμοποιήσει στην συνείδηση κάποιων πολιτών την δική του εγκληματική δράση.

Δεν μπορεί ο βαψομαλλιάς ξεπεσμένος “επαναστάτης” που πουλάει μούρη πολιτικού κρατούμενου, πρώην φυλακισμένος όπως πολλοί μεγάλοι ηγέτες (βλέπε Μαντέλα, Ερντογάν, κλπ), με προϋπηρεσία και “ένσημα” δεκαετιών στον “αγώνα” και την “επανάσταση”, να καπηλεύεται τους κόπους και τους αγώνες σας.
Ντροπή!

Βέβαια, έχει κάποιο πρόβλημα με την επικοινωνία.
Παρόλη την δωρεάν διαφήμιση από όλα τα ΜΜΕ και τα blogs, δυστυχώς φαίνεται να του λείπει το πάθος στην ομιλία και οι κορώνες, αλλά αφού -όπως φαίνεται- ξέρει ανάγνωση, θα τα μάθει και τα υπόλοιπα.

Και για να σοβαρευτούμε λίγο...

Ο Ξηρός δεν είναι “πολιτικός κρατούμενος” ούτε καταδικάστηκε για τις ιδέες του ή τις πολιτικές του πεποιθήσεις.
Είναι δολοφόνος, εγκληματίας του κοινού ποινικού δικαίου και καταδικάστηκε για τις πράξεις του!

Ανέκαθεν η 17Ν επεδίωκε λαϊκή νομιμοποίηση.
Κάποια από αυτά που έγραφε στις προκηρύξεις της αλλά και η επιλογή των στόχων της γινόταν (και;) με γνώμονα την μικρότερη δυνατή αντίδραση και την μεγαλύτερη δυνατή λαϊκή αποδοχή.
Αυτή τη φορά, λόγω της υπάρχουσας κατάστασης και της ρητορικής της αντιπολίτευσης, γίνεται λίγο πιο εύκολη η “νομιμοποίηση” της νέας 17Ν στην συνείδηση των οργισμένων, αγανακτισμένων, πεινασμένων, κλπ...  ανεγκέφαλων...  πολιτών!

Ήδη, με το “διάγγελμα” Ξηρού, άρχισαν να ακούγονται διάφορες φωνές... γελοίων και ηλιθίων... πολιτών που αναρωτιούνται ποιος φταίει και υπάρχει τρομοκρατία στην Ελλάδα ή που δηλώνουν” ότι το κράτος είναι χειρότερος  τρομοκράτης από την 17Ν και τον Ξηρό και η κυβέρνηση ευθύνεται για περισσότερους θανάτους από την τρομοκρατία στην χώρα μας.
Το απαύγασμα της παράνοιας και της ηλιθιότητας!

Βγαίνει και ο δικηγόρος του, ο οποίος αυτοδιαφημίζεται στους κύκλους της τρομοκρατίας, και δηλώνει με στόμφο ότι ο Ξηρός κάνει “κατάθεση ψυχής” και “λέει αυτά που λέει όλη η Ελλάδα” και, όχι μόνο δεν διαγράφεται από τον δικηγορικό σύλλογο, αλλά φαίνεται ότι έχει και “ελευθέρας” στα ΜΜΕ!

Εγώ πάντως, με το φτωχό μου μυαλουδάκι, είμαι βέβαιη ότι στόχος του “διαγγέλματος” και των συνεχόμενων εμφανίσεων Ραγκούση είναι το...  recruiting!
Προφανώς είναι λίγοι και ανοργάνωτοι και προσπαθούν να μαζέψουν “κουζουλοκόπελα” (που λέμε και στην Κρήτη) για να τα οργανώσουν υπό την σκέπη της ν17Ν ώστε να γίνουν πολλοί.

Και ένα τελευταίο...
Επειδή όπως φαίνεται έχουμε δει τις ίδιες αστυνομικές ταινίες με τον Γιωτόπουλο, αυτόν που μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερα στην φυλακή, να επισκέπτεται ανενόχλητος άλλες πτέρυγες και να περνάει ζωή και κότα πίσω από τα σίδερα... εγώ δεν θα τον εμπιστευόμουν!
Ίσως έτσι να δικαιολογείται η παραμονή του διευθυντή των φυλακών και των “σωφρονιστικών υπαλλήλων” στις θέσεις τους παρά τα όσα ακούγονται.

Τις δηλώσεις Γλέζου δεν θα τις σχολιάσω καν.
Άλλωστε... γήρας ου γαρ έρχεται μόνον.

Εύχομαι, μέσα σε όλη αυτή την παράνοια, να επικρατήσει η...

απλή κοινή λογική...

γιατί όταν μιλάμε για ποινικά αδικήματα δεν χωράνε δικαιολογίες ή ανοχή!


ΥΓ : Το indymedia παραμένει εν λειτουργία μέσω κρατικού πανεπιστημιακού server.
Ούτε τώρα θα γίνει κάτι με αυτό;;;...

Δεν υπάρχουν σχόλια: