Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, Ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

Σήμερα τα δελτία ειδήσεων θα μπορούσαν να έχουν ως τίτλο...
“οι περιπέτειες του ηλίθιου, του πανηλίθιου και των άλλων”!

Ανάλογα με το ΜΜΕ που επιλέγεις, βλέπεις πρώτη είδηση, είτε την απαγωγή Καραμολέγκου, είτε τα νέα της Χρυσής Αυγής.
Μικρή η διαφορά.

Από όποια είδηση κι αν ξεκινήσεις, η ηλιθιότητα πάει σύννεφο!

Πως να χαρακτηριστεί το στέλεχος(;) της Χρυσής Αυγής που, ενώ ξέρει ότι -ειδικά μετά την δολοφονία Φύσσα- οι έλεγχοι με στόχο το συγκεκριμένο κόμμα είναι καθημερινοί, αποφασίζει να κρατήσει στον Η/Υ του πληθώρα φωτογραφιών από διάφορες “αθλοπαιδιές” του κόμματος;
Ηλίθιος, πανηλίθιος ή ειδική κατηγορία ηλιθίων;

Είναι δυνατόν να μην σβήνεις κάθε ίχνος αυτών των φωτογραφιών από τον Η/Υ σου όταν βλέπεις ακόμα και βουλευτές σου να βρίσκονται στην φυλακή;
Πόσο ηλίθιος παίζει να είσαι;

Παρακολουθούμε όμως και λεπτομέρειες από την απαγωγή Καραμολέγκου.
Προφανώς απήχθη από τον ηλίθιο, τον πανηλίθιο και κάποιους άλλους πιθανότατα της ιδίας συνομοταξίας (ευτυχώς για τον άνθρωπο!).

Είναι δυνατόν να έχεις απαγάγει έναν γνωστό επιχειρηματία, να τον έχεις αφήσει στο “κρησφύγετο” με έναν συνεργό σου και όταν αυτός σου τηλεφωνεί να μην απαντάς στην κλήση του;
Πόσο ηλίθιος παίζει να είσαι;

Άσε που και ο “φύλακας” του επιχειρηματία δεν πρέπει να ήταν και τόσο σπίρτο αφού πείσθηκε τόσο εύκολα να τον ακολουθήσει στην αστυνομία και να παραδοθεί.
Η ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο!

Και πάνω που θεωρείς ότι η ηλιθιότητα χτύπησε ταβάνι και δεν πάει άλλο...  έρχεται και η είδηση για τα μαθήματα δημοκρατίας του Νάιτζελ Φάρατζ προς τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Δεν με ενδιαφέρει αν προσπαθεί να μας κάνει μαθήματα δημοκρατία αμφισβητώντας τον προσφάτως εκλεγμένο από τον Ελληνικό λαό Έλληνα πρωθυπουργό, ούτε εάν ένας Βρετανός του “United Kingdom” με την πιο αιμοσταγή και σκαιή αποικιοκρατική ιστορία, μπορεί να δίνει μαθήματα δημοκρατίας και πολιτισμού.

Ούτε με ενδιαφέρουν οι τρόποι του και η “Βρετανική του ευγένεια” όταν επιτίθεται με τόσο αήθη και αγενή τρόπο σε έναν αρχηγό κράτους εντός του ευρωκοινοβουλίου.
Δικό του θέμα και των ψηφοφόρων του!

Παρακολουθούμε όμως να επιτίθεται χυδαία στον πρωθυπουργό του προεδρεύοντος κράτους της ΕΕ (όποιος κι αν είναι αυτός!) και κάποιοι...  ηλίθιοι;... πανηλίθιοι;... ειδικής κατηγορίας ηλίθιοι;... “Έλληνες”, χαίρονται με την “κατσάδα” που έφαγε ο “Αντωνάκης”!

Πόσο ηλίθιος παίζει να είσαι για να χαίρεσαι με κάποιον Βρετανό ευρωβουλευτή που βρίζει τον εκλεγμένο εκπρόσωπο της χώρας σου;

Πόσο ηλίθιος παίζει να είσαι για να μην καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό και για εσένα τον ίδιο;

Πόσο ηλίθιος παίζει να είσαι για να μην κατανοείς την σκοπιμότητα του συγκεκριμένου γραφικού “κυρίου” (αν και αρκετοί τον χαρακτηρίζουν “κλόουν”) ο οποίος επιδιώκει την διάλυση της ΕΕ και της ευρωζώνης;

Ε, τώρα πια είσαι βέβαιος ότι η ηλιθιότητα έχει χτυπήσει κόκκινο και ζεις σε μία χώρα που βρίθει ηλιθίων...  να όμως και η είδηση για τον Ολάντ και τα τσιλιμπουρδίσματά του που έχουν “σοκάρει” τους Γάλλους!

Εκεί πια τι να πεις;...

Οι Γάλλοι του Μιτεράν που είχε εξώγαμη κόρη, του Σιράκ που ακόμα και η σύζυγός του αστειευόταν με τις γνωστές σε όλους εξωσυζυγικές του σχέσεις, του Σαρκοζί που με άλλη μπήκε στο προεδρικό μέγαρο και με άλλη βγήκε...  αυτοί οι Γάλλοι είναι σοκαρισμένοι με την νέα σχέση του Ολάντ!

Παρηγορήθηκα λοιπόν.
Η ηλιθιότητα είναι γενικό φαινόμενο της εποχής.

Αντίο...

απλή κοινή λογική...

Δεν υπάρχουν σχόλια: