Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Η Ελλαδα στο αποσπασμα, η Δημοκρατια στο ψυχιατρειο...

Ειχα καιρο να γραψω και δεν ξερω και ποσο θα μου παρει να τελειωσω ολο αυτο........... Ειναι τοσα πολλα.......... 

Ζουμε ενα θεατρο που δεν ειναι του παραλογου, ζουμε ενα θεατρο πολεμου. Η Ελλαδα, η Δημοκρατια, η Ζωη μας βαλλεται απο παντου... Οι εργαζομενοι πεινανε, οι συνταξιουχοι πεινανε, οι κατασκευες στο 80% κατω, οι επιχειρησεις κλεινουν η μια μετα την αλλη, οι δικηγοροι πληρωνουν μονοι τους τις παραστασεις των δικαστηριων, οι γιατροι κλεινουν ιατρεια και μενουν απληρωτοι 1 και πλεον χρονο, οι δημοσιες υπηρεσιες-πλην των εισπρακτικων μηχανισμων-σε αποσυνθεση, οι βουλευταδες ψηφιζουν αλλα των αλλων, δηλωνουν αλλα των αλλων, κρυβονται, πρωθυπουργοι απειλουνται με δολοφονιες, πρωην υπουργοι μιζαρονται και οι λογαριασμοι τους ανοιγονται θεαματικα, οι πλατειες βραζουν απο πονο, αγωνια και μισος για καθε τι Ανθελληνικο, οι οικονομικοι μεταναστες φευγουν για πισω, οι μεγαλοκαρχαριες του τραπεζικου συστηματιος αρμενιζουν με γιωτ στο Αιγαιο, τα Πανεπιστημια κλεινουν και απεργουν, η ανεργια παει κοντα στο 20%.....

Και εχουμε τους κρατουντες, αχυρανθρωπους του Διεθνους Τραπεζικου Συστηματος να αποκαλουν τους ανθελληνες φιλελληνες, να μιλανε για ανακαμψη το 12 και να πετανε παρακρατικους και ποδοσφαιρικα κουτσομπολια για να παραπλανησουνε τον Ελληνα.
Εχουμε κρατουντες και κυβερνηση ανθρωπους - κοτες που λακιζουν στην πρωτη δυσκολια, ανθρωπους που ακομα και τωρα σκεφτονται τι αθα αποκομισουν απο το σαπιο κουφαρι της Ελλαδας και κυπτουν στο κομματικο συμφερον αντι το Ελληνικο....

Ακολουθουμε μια πολιτικη που εχει αποτυχει παντου σ' ολο τον κοσμο, οπου κι αν εφαρμοστηκε. Κι ομως συνεχιζουμε. Γιατι? Ειτε γιατι μας το επιβαλλουν ειτε γιατι υπαρχει κατι παραπανω απο την Ελληνικη αξιοπρεπεια και ενα μονο μπορει να ειναι αυτο. Το χρημα και οι προσωπικες φιλοδοξιες.

Τα στατιστικα λενε, μεγαλυτερα εξοδα απο περυσι-λιγοτερα εσοδα. Στερεψε η αγελαδα απο γαλα, ο Ελληνας δεν εχει αλλο να δωσει.... Αλλα και ολα να τα δωσει το "χρεος" δε βγαινει... Ποιο χρεος? Εκει μα καταντησαν αυτοι που τωρα μας τα ζητανε, με την αλογιστη πολιτικη τους και την αλογιστη δανειοδοτηση για την συντηρηση και καλλιεργεια ενος τεραστιου δημοσιο τομεα που τους στηριξε χρονια τωρακαι για τις μιζες τους.

Ποιος ξεχασε οτι οι εργατοπατερες απο το 81 , προεδροι της ΓΣΕΕ και της ΠΑΣΕΓΕΣ δεν εγιναν βουλευτες του ΠΑΣΟΚ? Ποιος ξεχασε τη δικτατορια Παπανδρεου που κατηργησε τις εκλογες στην ΑΔΕΔΥ και ορισε να μπαινει ΔΟΤΟΣ προεδρος εκει? Ποιος ξεχασε τους Πιπεργιαδες των ΔΕΚΟ που γινανε εκπροσωποι του κομματος? Ποιος ξεχασε πως τα δημοσιογραφικα τους συγκροτηματα ανεβοκατεβαζαν βουλευτες και σπιλωναν ανθρωπους κατα το δοκουν? Ποιος ξεχασε τα διαπλεκομενα καναλια με πρωτο και κυριο τον ΑΝΤ1 που σε μια νυχτα αλλαξε ροτα γιατι ο Σημιτης χαρισε στον Κυριακου 24 δις φορο με ανταλλαγμα την στηριξη στο ΠΑΣΟΚ? Ποιος να ξεχασει την τηλετυφλωση που μετετρεψε την τηλεοραση σε μεσο αφελληνισμου, αποπολιτισμου και παρωπιδων?
ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ιδιο συνδικατο ε? Ε ειναι παλια αυτα! Κι ομως, πισω απο αυτα απεργασθηκαν αυτο που βλεπετε σημερα.

Ζουμε σε μια χωρα με κυβερνηση εθνικων μειοδοτων και παρτε το χαμπαρι. Οτι κι αν ειστε οτι κι αν στηριξατε στο παρελθον.Και συ δυσμοιρε Πασοκε, αυτο το πραγμα δεν ειναι το ΠΑΣΟΚ σου. Δεν το βλεπεις?

Εσεις της απο δω πλευρας τολμηστε, διωξτε τους. Ο Ελληνας με νυχια και με δοντια ψαχνει καπου να πιαστει. Δωστε του ελπιδα. Σωστε την Ελλαδα. Σωστε το εθνος. Δεν σας ενδιαφερει?


ΥΓ  Το http://kydonosromfaia.blogspot.com/ είναι ένα νέο blog.
Το καλωσορίζω στην blog-όσφαιρα και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: