Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...

Αφού, όπως φαίνεται, μας αρέσουν πολύ τα παραμύθια, οι ιστορίες με δράκους και φίδια και οι ισοπεδώσεις...

Όλοι οι δολοφόνοι, όλοι οι τραμπούκοι και γενικά όλοι οι ταραξίες στην Ελλάδα... ψηφίζουν όλοι Χρυσή Αυγή!
Οι δολοφόνοι της Marfin, όσοι σπάνε, λεηλατούν και καίνε περιουσίες στην Αθήνα (και όχι μόνο!), όσοι δέρνουν και προπηλακίζουν πολιτικούς...  αυτοί απέχουν από τις εκλογές, δεν στηρίζουν κανένα κόμμα και έτσι όλα τα δημοκρατικά κόμματα της χώρας καταδικάζουν απερίφραστα τις πράξεις τους!

Η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα... ακροδεξιό!
Μπορεί βέβαια να χαρακτηρίζεται νεο-ναζιστικό, δηλαδή, ιστορικά αλλά και βάσει της πολιτικής του, εθνικοσοσιαλιστικό αλλά επειδή στην Ελλάδα είμαστε πρωτότυποι και κάνουμε ότι μας αρέσει...  η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα ακροδεξιό νεο-ναζιστικό!

Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι όλοι αμόρφωτοι, κομπλεξικοί, αντιδημοκράτες, υμνητές του Χίτλερ, της Ελληνικής βασιλείας και της χούντας... άρα έχουμε πάνω από 500.000 τέτοια άτομα στην Ελλάδα του 2013!

Κανένας δεν περίμενε ότι η χώρα θα έφτανε στην σημερινή κατάσταση αλλά -ευτυχώς- δύο ημέρες τώρα όλοι προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους και να καταλαγιάσουν τα πνεύματα!

Οι προτροπές σε λιντσαρίσματα, η ενθάρρυνση συνθημάτων τύπου "βία στην βία της εξουσίας" ή "να καεί το μπουρδέλο η βουλή", η γνωστή πλέον φράση "καταδικάζουμε την βία από όπου κι αν προέρχεται, αλλά..." που ακολουθείται από ένα σωρό γελοίες δικαιολογίες για τις δολοφονίες της Marfin, τα επεισόδια, τους ξυλοδαρμούς, ακόμα και την τρομοκρατία...  ουδεμία σχέση έχουν με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών!

Η Χρυσή Αυγή του 0,00...% των προηγούμενων δεκαετιών, έγινε ξαφνικά τρίτο κόμμα (βάσει όλων των δημοσκοπήσεων) γιατί επιτέλους οι Έλληνες αναγνώρισαν την υπέρλαμπρη προσωπικότητα του τιτανοτεράστιου Χίτλερ, του Παπαδόπουλου και, φυσικά, του Μιχαλολιάκου!
Η άνοδος της Χρυσής Αυγής δεν οφείλεται σε καμία περίπτωση στην διαχρονική αυθαιρεσία της αριστεράς στην Ελλάδα, στην "ενοχική" μεταπολιτευτική ανοχή κάθε αριστερής ή αριστερόστροφης παραξενιάς, στον ανθελληνικό αλλά ταυτόχρονα αντιρατσιστικό χαρακτήρα του αριστερού χώρου, κλπ, κλπ, κλπ.

Στην Ελλάδα υπάρχει ισονομία και οι νόμοι εφαρμόζονται με την ίδια αυστηρότητα πχ στους δολοφόνους της Marfin και στον δολοφόνο του Π. Φύσσα!
Μάλιστα, αυτή η ισονομία είναι από τις βασικές αιτίες της απαξίωσης της Χρυσής Αυγής!

Α... και να μην ξεχάσω...
Η κυβέρνηση επεξεργάζεται νομοθετική ρύθμιση για να κηρύξει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου οπότε θα λυθούν όλα τα προβλήματα που δημιουργεί στην χώρα η ύπαρξή της!

...  και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...  γυρίσαμε πλευρό...  και είπαμε "καληνύχτα" στην...

απλή κοινή λογική...


ΥΓ : Την άποψή μου για την Χρυσή Αυγή την είχα παρουσιάσει ήδη από τον περασμένο Απρίλιο και παραμένει ακριβώς η ίδια.
Αν δεν σοβαρευτούμε ΟΛΟΙ στο τέλος θα καταφέρουμε να κάνουμε τα γελοία στελέχη της "αξιωματική αντιπολίτευση"...  αν δεν στείλουμε και τον Μιχαλολιάκο στο Μαξίμου!
Όσο όμως υπάρχουν "Ρουμπακιώτηδες" που ακόμα και σήμερα -μέσα σε τόσο τεταμένο κλίμα- δεν έχουν καταλάβει τίποτα και υπεραμύνονται του αντιρατσιστικού ν/σ ή του νόμου περί ιθαγένειας, τόσο η Χρυσή Αυγή θα ανεβαίνει και κάποιοι, στρουθοκαμηλίζοντας, θα αναρωτιούνται γιατί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: