Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Αδιέξοδο Βενιζέλου...

Ενα από τα ήσσονος σημασίας θέματα που αναφέρεται συχνά στα ΜΜΕ είναι η δυσκολία του ΠΑΣΟΚ και της νέας ηγεσίας του στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Είναι αναμενόμενο ότι δεν θα υπάρξουν πολλοί «ερασιθάνατοι» πολιτευτές αξιώσεων, οι οποίοι θα θελήσουν να συνδέσουν το όνομά τους με τα ύστερα ενός κόμματος που πρόδωσε τους πολίτες και διέλυσε την πατρίδα.

Ωστόσο, όπως σημείωνε χθες η «δημοκρατία», υπάρχει ένα ζήτημα που μένει κάτω από τα «ραντάρ» της επικαιρότητας: «Το μέγεθος των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει (εν αγνοία του ελληνικού λαού) ο κ. Βενιζέλος απέναντι στη Μέρκελ και στους άλλους δανειστές».

Το πολυφορεμένο εκβιαστικό δίλημμα «ΠΑΣΟΚ ή χάος», το οποίο προτάσσει ανά πάσα στιγμή ο αποτυχημένος πρώην υπουργός Οικονομικών, δεν απευθύνεται μόνο στο εσωτερικό της χώρας.
Εχει άμεση σχέση με τις υποθήκες που έχει εγγράψει ο κ. Βενιζέλος με τις «δάνειες δυνάμεις».

Προσπαθώντας, δήθεν, να πείσει τον λαό ότι ο μονόδρομος του οικονομικού θανάτου αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη λύση (!) στα προβλήματα της Ελλάδας, ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ στέλνει μήνυμα στην τρόικα ότι εκείνος είναι ο άνθρωπος που θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντά τους.

Το κάνει ακόμα και σε πείσμα των επικοινωνιακών μηχανισμών του κόμματός του, που αποπειράται να εξωραΐσει την εικόνα!

Η «δημοκρατία» ανέφερε σε σχετικό άρθρο ότι «είναι περίεργο (αλλά όχι ανεξήγητο) το γεγονός ότι υπερθεματίζει προκαταβολικά στη λήψη νέων μέτρων και επιχειρεί να μπλοκάρει οποιαδήποτε μετεκλογική διέξοδο, την ίδια ώρα που και η ίδια η ευρωπαϊκή Κεντροαριστερά διακηρύσσει ότι η “συνταγή” σε βάρος της Ελλάδας απέτυχε».

Τελικά, όπως όλα δείχνουν, μονόδρομος για τους Ελληνες είναι να αφανίσουν το ΠΑΣΟΚ από τον πολιτικό χάρτη.



ΥΓ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
Μπορεί ο Βενιζέλος να μιλά για "αυτοδύναμη Ελλάδα"(;;;) και να ελπίζει σε πρωτιά του ΠΑΣΟΚ(!!!) στις επερχόμενες εκλογές αλλά ο Παπακωνσταντίνου σήμερα τα βρήκε λίγο σκούρα με την Τσαπανίδου.
Απολαύστε το video...

Δεν υπάρχουν σχόλια: