Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΝ "ΧΑΡΙΖΩ" ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

Τον τελευταίο καιρό, σχεδόν καθημερινά, ο ΓΑΠ επαναλαμβάνει ότι δεν “χρωστάει” σε κανέναν.
Ε, λοιπόν, εγώ δεν “χαρίζω” σε κανέναν!

ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ την πρόοδο στις “προοδευτικές δυνάμεις” της αριστεράς. Δηλαδή  όποιος  δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ ή στον ΣΥΡΙΖΑ αναπολεί τις παλιές καλές εποχές;! Δεν θέλει την πρόοδο, δεν θέλει την χώρα να πάει μπροστά, δεν θέλει την εξέλιξη, δεν θέλει την τεχνολογία, κλπ.
ΟΧΙ κύριοι! ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ!

ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ την οικολογία στους οικολόγους των διαφόρων οικολογικών κομμάτων πράσινων, κίτρινων, κόκκινων.. Δηλαδή όποιος δεν ανήκει σε οικολογικά κόμματα δεν ενδιαφέρεται για το περιβάλλον;! Δεν ανακυκλώνει, δεν θέλει καθαρές θάλασσες-λίμνες-ποτάμια, δεν θέλει να μην καίγονται τα δάση, δεν θέλει να αναπνέει καθαρό αέρα, δεν θέλει καθαρές πηγές ενέργειας, κλπ.
ΟΧΙ κύριοι! ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ!

ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ τους εργαζόμενους στο ΚΚΕ. Δηλαδή όποιος δεν ανήκει στο ΚΚΕ δεν μπορεί να είναι εργαζόμενος ή όποιος είναι αυτοαπασχολούμενος δεν εργάζεται;! Δεν θέλει ασφαλισμένους εργαζόμενους, δεν θέλει λογικά ωράρια εργασίας, δεν θέλει υγιεινό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, δεν θέλει δουλειά για όλους, κλπ.
ΟΧΙ κύριοι! ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ!

ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ τον πατριωτισμό στο ΛΑΟΣ. Δηλαδή όποιος δεν ανήκει στο ΛΑΟΣ θέλει την καταστροφή της χώρας;! Δεν ενοχλείται από τους Τούρκους στο Αιγαίο, δεν ενοχλείται από τον όρο “Μακεδονία” για τους Σκοπιανούς, δεν ενοχλείται από την υπάρχουσα κατάσταση στην Κύπρο ή από την πιθανή επίλυση του Κυπριακού με βάση το σχέδιο Ανάν, κλπ
ΟΧΙ κύριοι! ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!

ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!
ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ!
ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΣΤΙΣ “ΚΥΡΙΕΣ” ΤΗΣ ΓΕΣΕΕ!
ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ.....

Βαρέθηκα! Βαρέθηκα να χαρίζω! Βαρέθηκα να με θεωρούν πρόβατο! Βαρέθηκα να αμφισβητούν την πνευματική μου κατάσταση και να με περνάνε για ηλίθια!
Πραγματικά δεν ξέρω ακόμα τί  θα ψηφίσω. Το σίγουρο είναι ότι θα ψηφίσω.
Έλεος όμως πια!
Σταματήστε να αμφισβητείτε την κοινή λογική μου...

1 σχόλιο:

ο βασιλιάς του δάσους. είπε...

xarizo mono stin ellada !
xarizo stin agapi pou pe8ane apo tous ellines,
xarizo se esena,

tin agapi mou.
kala pas.