Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ "ΚΑΘΕΣΤΩΣ" ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ...

Ο φόβος είναι ένα συναίσθημα το οποίο μπορεί να προκληθεί από διάφορες αιτίες και είναι αρκετά υγιές σύμπτωμα για τους ζώντες οργανισμούς.
Με τον τρόμο όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Ο τρόμος φέρνει ψυχοσωματικά αποτελέσματα. Παραλύει. Κάνει κάποιον να μην μπορεί να σκεφτεί και να μην μπορεί να αντιδράσει.
Ο τρόμος την εποχή μας έχει γίνει καθεστώς.
Πρέπει όλοι να ζούμε μέσα στην τρομοκρατία.
Η τρομοκρατία σε ευρεία κλίμακα ξεκίνησε με τις “τρελές” αγελάδες. Ήταν η πρώτη φορά στην νεότερη ιστορία που επικράτησε διεθνής τρόμος. Στην οικονομία της κτηνοτροφίας ήρθαν τα πάνω κάτω και η χειραγώγηση του πλήθους ήταν περισσότερο από ορατή.
Ακολούθησε η 11η Σεπτεμβρίου 2001 και έφερε επίσης τα πάνω κάτω σε όλον τον πλανήτη. Οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά ακόμα και στις θρησκευτικές πεποιθήσεις του κόσμου είχαμε αλλαγές. Ο τρόμος εδραιώθηκε και η τρομοκρατία σκέπασε τον πλανήτη! Αποτέλεσμα; Πλήρης χειραγώγηση! Ότι και αν ειπώθηκε, ότι και αν ακολούθησε (Αφγανιστάν, Ιράκ) δεν αντέδρασε κανένας.
Βέβαια ακολούθησαν και πολλές άλλες “τρομοκρατίες”. Η γρίπη των πτηνών, η οικονομική “καταστροφή” κλπ.
Τελευταία επικρατεί ο τρόμος-πανικός της γρίπης των χοίρων ή Η1Ν1. Ο ΠΟΥ την ονόμασε “πανδημία” χωρίς λόγο και αιτία μια και δεν είναι χειρότερη από την κοινή γρίπη. Ο κόσμος τρομοκρατήθηκε. Φαρμακευτικές εταιρείες σώθηκαν από την πώληση των εμβολίων. Μέσα στην οικονομική κρίση δόθηκαν εκατομμύρια για την αγορά εμβολίων από όλα τα κράτη. Μετά, επειδή ο κόσμος δεν είχε τρομοκρατηθεί αρκετά, δόθηκαν και άλλα εκατομμύρια για διαφημιστικές καμπάνιες ώστε να πεισθεί και ο τελευταίος που αντιστέκεται και να εμβολιαστεί.  Κανένας όμως δεν ανέφερε την τελευταία ανακοίνωση του ΠΟΥ που ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει συγνώμη για τον άσκοπο εμβολιασμό και απολογείται για  την σχέση του με τις φαρμακευτικές εταιρείες! (εδώ)
Εκτός όλων αυτών “παίζει” διαχρονικά  και ο υπέρτατος τρόμος. Το “σύνδρομο του ..Αστερίξ”! Ο τρόμος “μήπως πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας”! Ο πλανήτης καταστρέφεται! Ολόκληρες κυβερνήσεις βασίζουν τα προγράμματά τους στην ... πρασινάδα! Στο συνέδριο της Κοπεγχάγης τρομοκρατημένος κόσμος έκλαιγε στους δρόμους. Τα κράτη συζητούσαν επί μέρες για την μείωση των ρύπων χωρίς τελικά να καταλήξουν κάπου. Φυσικά επιστήμονες με διαφορετική άποψη είναι στο περιθώριο, όπως πχ οι 140 επιστήμονες που υπογράφουν μία επιστολή προς τον ΓΓ του ΟΗΕ ή ο Lord Christopher Monckton ο οποίος δίνει και συντεύξεις στην τηλεόραση ,  και πολλοί άλλοι...
Αλλά ποιος νοιάζεται; Έχουμε τρελαθεί τελείως; Το θέμα είναι να είμαστε όλοι τρομοκρατημένοι και να αποδεχθούμε αδιαμαρτύρητα, αν όχι να ζητάμε επιτακτικά, μία διεθνή οικουμενική υπερ-κυβέρνηση; Περαστικά μας!
Η χειραγώγηση του πλήθους ήταν πάντα  πολύ δελεαστική και δεν πρόκειται να σταματήσει ο πειραματισμός για την απόλυτη επίτευξή της.
Ελπίζω με τον καιρό όλο και περισσότερος κόσμος να καταλαβαίνει και να μην γίνεται εύκολα ... “πρόβατο”.
Δεν είναι δύσκολο.
Χρειάζεται μόνο σφαιρική ενημέρωση και απλή... κοινή λογική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: