Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

10+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ Ν.Δ.

Γιατί ΔΕΝ ψήφισα Ν.Δ. ;
  • Γιατί ΔΕΝ ευχαριστώ τους μετανάστες που προτίμησαν τη χώρα μου
  • Γιατί ΔΕΝ θέλω τον όρο "Μακεδονία" στο κρατίδιο των Σκοπίων
  • Γιατί ΔΕΝ είναι "καρντάσια" μου οι Τούρκοι
  • Γιατί ΔΕΝ θέλω τους Τούρκους στην Ε.Ε.
  • Γιατί ΔΕΝ θέλω τους αλήτες να τα σπάνε ανενόχλητοι
  • Γιατί ΔΕΝ μειώθηκαν οι μισθοί των στελεχών σε ΔΕΚΟ και ευρύτερο δημόσιο τομέα
  • Γιατί ΔΕΝ μειώθηκαν οι επιτροπές και παραεπιτροπές που πληρώνονται αδρά για το τίποτα
  • Γιατί ΔΕΝ έκαναν τίποτα για την ακρίβεια
  • Γιατί ΔΕΝ θεωρώ "οικολογικό" να αγοράζουν LEXUS οι βουλευτές μου
  • Γιατί ΔΕΝ τήρησαν το "σεμνά και ταπεινά"

και

  • Γιατί, στο κάτω-κάτω, ΔΕΝ δέχομαι συμπολίτες μου να ζητούν κάτι από βουλευτές, ή ακόμα χειρότερα, από απλούς πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ και να γίνεται ενώ εγώ να φτάνω σε υπουργό για κάτι πολύ απλό και να μην τα καταφέρνω!!!

Βέβαια τουλάχιστον οι 10 πρώτοι λόγοι αποδεικνύουν περίτρανα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσω ποτέ ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ή οικολόγους.

Επειδή λοιπόν στα 41 μου ποτέ δεν ήμουν αμέτοχη σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, πήγα και ψήφισα και όχι λευκό!...

Βλέπετε μόνο η υπογραφή του αγωγού και η πώληση της ΟΑ δεν έφταναν για να τους δώσω και άλλη παράταση. Μετά λοιπόν από 23 χρόνια (18 έως 41) που ψηφίζω ΝΔ τώρα για πρώτη φορά όχι μόνο δεν τους ψήφισα αλλά έπεισα και όλη μου την πατροπαράδοτα ΝΔ οικογένεια να μην τους ψηφίσει.

Και έχω ήσυχη την συνείδησή μου και άρτια την κοινή λογική μου....

4 σχόλια:

Μάρκος είπε...

Να υποθέσω ότι ψήφισες ΛΑΟΣ, παρά την Τζαβέλλα;

ΜΑΝΙΑ είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΖΑΒΕΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΕΤΤΑ;

Μάρκος είπε...

Όχι, γι'αυτό και ψήφησα ΚΚΕ αν και βασιλικός :-)

Dexia Tis Edem είπε...

Πάνω στο τελευταίο που είπες θα πώ κάτι που είναι πραγματικό, ένας/μία χρόνια στην ΝΔ με αγώνες απο τον καιρό του Ράλλη και χρόνια τώρα υπέυθηνος/η για τον εκλογικό αγώνα σε τοπική της ΝΔ και με το καρνέ με τα τηλ. ψηφοφόρων της παράταξης.
Δουλέυει στο δημόσιο και με προηστάμενο/η μέλος του πασοκ και με συγγενικό πρόσωπο πολυτευτή του πασοκ, αφού ο/η προηστάμενος τόσα χρόνια με φτηνές δικαιολογίες την αναγκάζει να κάνει πράγματα που δεν θα έπρεπε να κάνει αποφάσησε να πάρει μετάταξη για αλλού, ο/η προηστάμενος όμως κατάφερνει συνέχεια να της βγάζει αρνητικές αποφάσης... μετά απο αναφορές επί αναφορών το ένα άτομο στο άλλο και άφου έφτασε μέχρι στο υπουργείο για το θέμα της η απάντηση ήταν ότι εμείς δεν κάνουμε ρουσφέτια, όσοι προσπαθησαν να κάνουν κάτι ήταν η λεγόμενοι βουέυτές της λαϊκής δεξιάς, απο την άλλη το πασοκόσκυλο για να σώσει τον κόλο του, γιατί είχαν αρχίσει διαδικασίες για να χάσει την θέσει του, πάει στο πασοκ, απο εκεί στο υπουργείο και το προβλημά της λύθηκε απο τους ίδιους ανθρώπους που της είπαν δεν κάνουμε ρουσφέτια. Μετά απο αυτό εξαφάνησε την ατζέντα με τα τηλ. και στης εκλογές η ΝΔ έχασε όλους αυτους τους ψήφους στην περιοχή.